Politica fără bani lichizi (cash)

Prin utilizarea acestui site, vă rugăm să rețineți că aplicăm o politică strictă de tranzacționare fără bani lichizi. Aceasta înseamnă că nu acceptăm plăți în numerar pentru achizițiile efectuate pe platforma noastră. Această decizie este luată în scopul protejării securității și eficienței operațiunilor noastre, în concordanță cu avantajele enumerate mai jos:

  1. Reducerea riscului de furt și creșterea siguranței: Eliminarea plăților cu numerar contribuie la reducerea riscului de furt sau pierdere a fondurilor în tranzit sau în afara locației noastre, plățile digitale sau cu cardul oferind, de asemenea un nivel mai ridicat de securitate și protecție în comparație cu numerarul.
  2. Facilitarea gestionării financiare și îmbunătățirea eficienței operaționale: Adoptarea unei politici fără numerar simplifică procesul de administrare a fluxurilor de numerar și reduce costurile asociate cu depozitarea și manipularea banilor lichizi, oferindu-ne spațiul de a genera mai des reduceri sau promoții. Plățile digitale sunt procesate mai rapid și mai eficient decât tranzacțiile cu numerar, ceea ce conduce la o înregistrare și reconciliere mai rapidă a tranzacțiilor.
  3. Stimularea inovației tehnologice: Trecerea la plăți digitale încurajează adoptarea și dezvoltarea de tehnologii mai avansate, cum ar fi soluțiile de plată online sau mobile, care pot îmbunătăți experiența clienților și eficiența operațională.